|
Post by celine on Jan 11, 2018 9:18:01 GMT -5
Sasha Edwards 30 January 2016 · This was posted in IG. The comment says flyers happening now in Italy!
|
|
|
Post by myomyo on Sept 29, 2023 15:37:40 GMT -5
Letter in HEBREW :
.2011
פשוט תקראו את זה, זה נכון וזהו המכתב החשוב ביותר שפורסם אי פעם באינטרנט. תרגישו חופשי להלחץ, יש את כל הסיבות לכך.
זה לא בדיחה וזה לא מתיחת אינטרנט. שמי הוא דונלד מרשל, שוכפלתי על ידי קבוצה סודית גדולה הידועה בשמות "הבונים החופשיים" ו"חברת וריל" ו"הסיינטולוגים", שנקראים יחד האילומינטי. הם מייצרים גופים משוכפלים של אנשים כדי לפגוע בהם בדרכים איומות. הם משכפלים ילדים כדי שגברים עם איברים פחות מפותחים יוכלו לאנוס אותם. כמה מאנשי השטח המוכרים והחשובים בעולם נפגשים שם לדברים דוחים. רוב קבוצת ה-G20 נפגשים שם כדי לדון בנושאים עולמיים ולצפות בדברים נוראיים שמתרחשים לאנשים חפים למען בידור. ראיתי את זה בעצמי ואספר הכל מאחר וזה חייב להפסק. אנשי הפוליטיקה החלו להביא כוכבי קולנוע ומוזיקאים לשם כדי לשהות איתם. הם יכולים לשלוט במי זוכר את מתקני השיכפול ומי יישאר חסר זכרון לחלוטין. אפילו אם המוערב נמצא במצב "זכרון מודחק" עדיין ההתעללות פוגעת בו פיזית בגוף האמיתי. אני יודע מי מעורב, מי המובילים וכל מה שהם עושים.
זה בעצם מפעל של עינוי ואונס ילדים. הייתי אחד מאותם הילדים, אך כאשר הייתי צעיר כדי מכדי להרחיק את המפגרים ממני התחלתי לשיר שירים... שירים מקוריים, מאוד טובים, הם אמרו לי להמשיך ליצור את השירים האלה ולא אפגע, וכך עשיתי, אז הם התחילו להביא אותי לשם כל יום ליצור שירים מאחר והסלבס הכוכבים רצו עוד. הם קראו לי "האווז שמטיל ביצי זהב". "התופעה". אבל שנגמרו לי הרעיונות אז העניין התחיל. בהתחלה הם שברו לי את הפנים, זרקו אותי, הפחידו אותי. ילד בן 5 שנים שלא זוכר בחיים מה קרה, שאני נמצא במצב של זכרון מודחק עד שמלאו לי 30. העינוי נהיה גרוע יותר עד שהייתי נדקר,נשרף ונאנס פעמים רבות. בגיל 30 הם התירו לי לזכור את זכרונות השכפול הללו ועכשיו בכל פעם שאני נכנס למצב שינת REM אני שם. אין לי חלומות רק זכרונות מהשכפול, הם עשו את הסרט "The Island" ו- "Inception" על הנושא זה. הם חושבים שהם מאוד מגניבים ובלתי נגיעים.
כאילו אין להם דבר אחר לעשות, חוץ מלעשות הצגות מגעילות אחד לשני, אין להם בושה, נראה ששום דבר לא מביך אותם. הם יושבים שם בטריבונות של אצטדיון, קטן מזה שבו משחקים הוקי אך עדיין מכיל בין 300 ל-400 אנשים, עם חול באמצע שבמקום קרח. הם מביאים את השכפולים של הילדים למרכז האצטדיון והופכים אותם לקורבנות במשחק מגעיל ומזעזע. לעיתים גם מכנסים חיות כמו כלבים לקיים יחסים עימם, בעוד גבר מחזיק ברצועה כדי שהם לא ינשכו אותם בצוואר חזק מדי ויהרגו אותם לפני הזמן. אני ראיתי את זה קורה. כולם מנסים להוכיח אחד לשני כמה הם רעים וחסרי מוסר, להיות רשע זה "מגניב" עבורם.
עכשיו אני אספר לך על המובילים של הארגון. קשה מאד להאמין, אבל אתם חייבים להאמין לי. זה מצב חירום עולמי. המשפחה המלכותית של אנגליה... כן, המלכה אליזבת, פיליפ הדוכס מאדינבורו ונסיך צ'ארלס הם הגרועים ביותר מביניהם, סוטים מתמידים שמראים בגאווה הכל מול הסלבס שנמצאים שם, אליזבת אומרת לילדים לקרוא לה "ליליבט" ועושה להם דברים שלא ברא השטן, כאשר היא מתחזה להיות נחמדה לחלקם, מתקרבנת לחלקם, חותכת אותם בסכינים תוך שהם צועקים. האנשים ההגונים שנמצאים שם (נגד רצונם) פוחדים להגיד משהו. לחלקם ילדיהם משוכפלים שם כמו תעודת ביטוח שאם יפתחו את הפה יקרעו אותם לגזרים. אך מכיוון שהם גם ככה מענים אותי אספר לכם הכל. ולדימיר פוטין אוהב לגרום לאנשים פחד מעינויים ומוות, שהוא בעצם פחדן סוטה בעצמו. רוב האנשים המוכרים מתביישים לדבר איתי או להראות בפני, מאחר והם מתביישים מהפגישות המחרידות והמזוויעות האלה. אני אדם הגון ולא אשתתף בפעולות כאלו, אז הם משתמשים בי כדוגמא למה הם מסוגלים לעשות ומענישים אותי על שהיותי אדם טוב. הם נתנו לי סמים והכריחו אותי לעשות דברים מגעילים במצב נשלט מרחוק, כדי שבמקרה והמציאות תתגלה לקהל הרחב אפשר גם יהיה לשנוא אותי על ידי שחרור וידאו מבויים ומפליל.
סוכנות הביון הקנדית C.S.IS מעורבת בכל, כולל המון בפיקוד וראש הממשלה סטיפן הרפר בעצמו, הם עושים את כל מה שאליזבת אומרת, עוקבים אחרי כל רצונותיה ללא שאלות. זה לא חשוב מי אתה, אם יש לך ילד חמוד או ילד עם יכולת ליצור כסף (כמו יכולת ליצור שירים), הם ישכפלו את הילד שלך ויתעללו בו. ממש "גן עדן" לפדופילים - וזה חייב להפסק. אליזבת היא בעלת חברות מוזיקה בסתר (אוניברסל ואחרות) עם להקות תחת חוזה והיא מכריחה אותי, בזמן שאני תחת איום סכין, לחבר מוזיקה עבורם, אם אני לא, היא תדקור את השכפול שלי, תשרוף אותי ותשלח את כנופיית הפרברטים שלה לשבור לי את הגוף שלי שם. זה גורם לי נזק ללב וכאבי ראש חמורים מאוד.
אולי תשאלו את עצמכם למה הם פשוט לא יחסלו אותי לפני שאשלח את המכתב הזה לכל מקום? התשובה זה כי מאז גיל 5 עשיתי כל כך הרבה דברים שאף אחד לא רוצה להיות אחראי למותי. הם אמרו שאני הישו החדש (ואני לא), ואז אמרו שאני האנטי משיח, גם חלק מהיהודים שם (אחוז דיי גדול שם) קראו לי משיח בעברית. אני לא ידעתי מה זה, אז בדקתי באינטרנט, וזה אומר משיח יהודי (ואני לא). בימים אלה, כל יום אנשים עשירים הולכים לשם כדי לפגוש אותי ולשוחח איתי או לענות ולהתעלל בי בכל דרך מגעילה. באותו הזמן, שאר האנשים צופים בזה מהטריבונה. זו הסיוט הכי גדול שיכול לקרות לאדם וזה קורה לי. הם מתעללים באחרים גם, בעיקר למטרות מין משוכפל והם לא רוצים לדבר על זה. אני פשוט גם ככה עובר עינויים על ידם אז עדיף לי כבר לספר לכולם. לא רק שמשתמשים בי ליצירת שירים עבור כמעט כל העולם עבור אומנים שונים, הם רוצים ממני שאתן להם רעיונות לסרטים, רעיונות למשחקי מחשב ורעיונות לכל מיני דברים. חלק מהיהודים חושב שאני משהו מיוחד ולא מוכן לוותר עלי. הם מתעללים גם בחיות.. ככל שהחיה סובלת יותר, כך הם טוענים, האלוהים שלהם יהוה אוהב זאת יותר. אני חושב שזה מגוחך. פניתי למשטרה, הם השליכו אותי לבית חולים לחולי נפש לסבב הערכתי של 23 יום. שוחררתי עם הערכה נפשית תקינה וללא רבב. הם ממשיכים להתנהג בצורה רעה אלי, מדברים איתי על נושאים מטופשים, גם דנים בהבדלים בין פופ-טארטים (pop-tarts) לטוסטר שטרודל ומי יותר טוב ולמה. אין מה לעשות שם מלבד סקס, קרבות ומוות של קורבנות.
אני חייב להוסיף גם, שהם משבטים אנשים מכל תחום בחיים לשם ומכניסים אותם לחדרים קשורים על שולחנות נירוסטה או מסממים אותם כך שהם לא יכולים לזוז, אז הם שולחים אנשים לחדר בתחפושות חייזרים עם איפור ברמה הוליוודית כדי לגרום להם לחשוב שהם נחטפו על ידי חייזרים מהחלל. הם אפילו צובעים עור של עוף באפור ושמים אותו על מסכת פנים של חייזר למטרת ריאליזם. הם מבצעים "ניתוחים רפואיים" עליהם, חותכים אותם, מחדירים בהם דברים ואונסים אותם, גורםים להם נזקים פיזיים ומתעללים בגופם המשובט. הקורבנות מתעוררים בבית וחושבים שהם נחטפו על ידי חייזרים ולא יודעים למי לפנות לעזרה עם תחושה של בושה וחוסר אונים. הקורבנות לפעמים מנסים לצלם את עצמם בזמן שהם ישנים כדי להוכיח שהם נחטפו, אבל זה לא עוזר, כי הם לא נחטפו, הם פשוט היו משוכפלים/משובטים על ידי הסוטים המוגנים ביותר בעולם... הסוטים האלה אוגרים סרטונים של חטיפות מזוייפות כאלה, כמו איזה פורנו חלל חולה, שיוכלו לצפות בו אחר כך להנאתם. הם פשוט ממשיכים לשכפל וממשיכים לעשות זאת לאנשים אקראיים שוב ושוב, הרבה יותר ממה שאפשר לצפות.
הם הציעו לי עבדים משובטים כדי לשמור על הפה שלי, מהנשים היפות ביותר שראיתי, בנות מבית הספר התיכון, ואפילו ילדים. אני עושה את הדבר הנכון ויורק בפניהם, דוחף את האצבעות שלי לעינים שלהם.. אך יש איזו דרך לכבות את חוש הכאב שלהם שם. לא הרבה דברים יכולים לפגוע בהם מלבד זיהום מאדמה/חול בפצע מדמם או הקאה בפצע או לאבד דם יותר מידי. אז זה עולה להם רק זמן וכסף לגדל גופות חדשות. נסיתי למרוח צואה על הפנים שלהם, בחיים לא הייתי נוגע בצואה, אבל אני עושה את זה שם ואפילו זה לא מרתיע אותם... כתבתי שיר עבור One Republic שנוגע בנושא בשם "All the right moves". המילים אומרות (כל החברים הנכונים במקומות הנכונים,... כל הצעדים הנכונים בפנים הנכונות") יש לי כל כך הרבה שירים שכתבתי שזה הזוי, רוק, פופ, ראפ, קאנטרי. כל כך הרבה אנשים מעורבים בזה, זה מבהיל. הדבר היחיד שהם פוחדים ממנו הוא מלחמה גרעינית, הבדיקה בפוליגראף החדש והמכתב הזה. לאנשים שחושבים שאליזבת' מלכת אנגליה נראית כמו סבתא אדיבה קטנה ושזה לא יכול להיות נכון, אתם לא יכולים רחוקים מהאמת יותר. היא האישה הרעה ביותר שראיתי או ששמעתי עליה אי פעם. זה כל כך קורע ועצוב לראות את הנשים והילדים האלו מובאים לשם, יושבים במרכז האצטדיון בחול חוששים ובוכים, ומתחננים ללכת, ולא להיות שעשוע של הסוטים העשירים והמפורסמים. אני, כמובן, לא יכול להיות חלק מהדבר הזה.
פיפי דובסון Fefe Dobson (זמרת) וקורט ראסל (שחקן) אמרו לי במיוחד לכלול במכתב שלי שהם לא אוהבים את המקום ולא עינו אותי. אח"כ אמרו לא לציין אותם, אבל הנה כתבתי. מילה קוניץ (שחקנית) מתוך "מופע שנות ה-70" דקרה אותי פעמים רבות בזמן שאני משותק, אמרה שהיא שונאת אותי על זה שאמרתי שהיא אדם רע כי היא מתחברת עם אנשים כאלה ואמרתי שיש לה עיניים ענקיות והיא נראית כמו למור, ואז התחננה שלא לציין אותה, ואז אמרה שהיא לא רוצה ללכת לאזור השכפולים, ויצאה. הגוף שלה הפך רך ונראה מת והיא נעלמה. אנשים אלה מורשים לעזוב אבל לא אני, אני עבד בכלא, במצב סיוטי. אמרתי לניקול ליאון (מדונה) שאני הולך לספר לכל אחד מה היא עשתה לי בשביל שירים לאורך חיי, היא אמרה לי במיוחד לכתוב במכתב שלי כאן "שהיא לא פוחדת" לא יאמינו לי ולא יקרה שום דבר מזה. אני מתחנן לכם לעזור לי להוכיח שטעתה.
אני אדם נוצרי מאמין, הם אומרים לי שאין אלוהים רק מדע וטכנולוגיה. הם אחראים למותה של נערת תחרות היופי הצעירה ז'אן-בנט רמזי. הוריה מעורבים בזה. בתו של קייסי אנתוני, קייסי אנתוני והוריה נמצאים בזה. רבים אחרים, לאחרונה גבר רצח את אשתו, זה בחדשות עכשיו, האישה האסייתית, בעלה העשיר רצח אותה, אמר שהיא אחראית למות הבנים שלו. אליזבת אומרת שאנשים עשירים בארגון הזה לא הולכים לכלא, הם מעל החוק. סטיבן שפילברג, חברו ג'ורג' לוקאס: ג'ורג' נתן להם לשרוף אותי חי לסוף הסרט שלו "נקמת הסית', אמר שהוא רוצה שהיידן כריסטינסן יצרח בצורה מציאותית, היידן צפה בי הקשיב לי צורח וגונח מכאב והעתיק את הצלילים בדיוק.. הוא יודע הכל. כמו נטלי פורטמן, ורבע מהקאסט. במאים רבים השתמשו בי כך, בסיטואציה של משחק תפקידים, גורמים לי סוג של כאב תופת רק כדי לראות איזו חריקה או צריחה אשמיע, כאילו חיי שווים פחות מכלב, ואז כשאני שרוף, שבור על הקרקע הם זוחלים על הגוף השבור שלי ומבצעים בי מעשי סדום תו"כ אומרים כאילו הם אוהבים אותי ולא יכולים לשלוט בעצמם כי עשיתי את כל השירים האהובים עליהם ואני כל כך "מיוחד". צלעות שבורות דוקרות את ריאותי ודימום פנימי, אני בוכה או צורח אם אני מסוגל, אבל הם פשוט ממשיכים והם מצלמים את זה בווידאו כדי שיוכלו לראות את זה שוב כמו פורנוגרפיה מרושעת.
ילדים שהם מביאים לשם צריכים " פנים מוכרות" לדבר איתם או שכל מה שהם עושים זה לצרוח ולבכות. וכאן נכנסת לתפקיד ג'וי גייזר, היא נשואה לאחי למחצה מהנישואים הראשונים של אבא שלי, ג'וי גייזר היא "מדריכה" של נערות וילדים. הם משכפלים מדריכים לילדים ושהיא מדברת איתם זה משאיר אותם רגועים יחסית ואז הם מסרסרים אותם, בידיעה שהילדים יהיו במצב שלא יזכרו את החוויות שלהם ולא ידברו על זה במציאות. כל מני זקנים מעורבים בדברים האלה.
הרבה אנשים שם יכולים להיבדק גם בפוליגרף, לחלק מבודקי פוליגרף עצמאיים מכיוון שהבודקים המשטרתיים בעיר שלי בהליפקס נובה סקוטיה נשלטים על ידם. הם מחפים על מתעללי ילדים. כפי שאמרתי, נציבי משטרה ו-C.S.I.S מעורבים בזה בכבדות. כל מה שיידרש זה כמה בדיקות גלאי שקר כדי להוכיח את הדברים האלה. אני אעשה אותם, ואדרוש מאמא ואבי החורג לעשות גם להם, זה יהיה קל להוכיח. הם אמרו לי שהם אפילו לא ינסו לשקר בפוליגרף.
בבקשה אל תתייחס לזה כקשקושים של אדם משוגע, זו אמת מוחלטת. חיי והחיים והחופש של אנשים רבים תלויים במכתב הזה. הם אומרים שאם העולם יגלה את האמת על שכפולים/שיבוטים זה יכין את הבמה לסוף העולם ב-2012. הם מתעסקים בענייני נוסטרדמוס ונבואות, אמרו שאני האנטי-כריסט כי הוא אמור להיות בעל נשק אוויר חזק (האינטרנט) והמכתב הזה שאני שולח לכל מקום דרך האינטרנט הוא כמו נשק מעל גלי האתר ויגרום לארמגדון, אבל צריך לעשות משהו.
אי אפשר להבין, אלא אם כן היית שם עד כמה זה נורא, רמת ההשחתה, האכזריות ותת-האנושית היא מעבר לכל מה שאי פעם שמעו עליו ויש עוד הרבה מה לספר. אם תתעלמו מזה אתם דנים אותי למוות בסופו של דבר. זה יעודד אותם שהם כולם בעלי עוצמה ללא השלכות. זו לא הגזמה, אני לא צריך להגזים.
יש עוד הרבה מה לספר, אפילו הנשיא אובמה מעורב עם האנשים האלה, הוא ואשתו הולכים למפגשים האלה, הם חשבו שם על בדיחה חולנית, הם והממשל שלהם טסו בטיסה נמוכה של אייר פורס 1 מעל העיר ניו יורק זמן מה לאחר התפצצות מרכז הסחר העולמי ב-11 בספטמבר, פשוט כדי להפחיד אנשים! רק בגלל שהם יכלו. אמרו לאנשים אחר כך שזו הזדמנות צילום אבל לא צולמו תמונות. הביאו להם הקלטות של שיחות חירום של אנשים מפוחדים למרכז השיבוט, הקשיבו להם וצחקו בהיסטריה, אנשים צועקים "לאל קעידה יש עוד מטוסים! " שיחות מקווי חירום.. הרבה שיחות מאנשים מבועתים. ואז הוא הסתכל עלי ואמר "דוני כולנו חזקים, אם אנחנו יכולים לעשות את זה ולא ייצא מזה כלום איך תצליח לתפוס אותנו? אתה העבד שלנו והאנשים כאן לא ידברו בעדך מחשש לעינויים ומוות. עכשיו תכין לנו שיר חדש או שנחתוך אותך כמו דג ונשאיר אותך להתפתל בייסורים".
זה כל כך חשוב, באלוהים אני נשבע לך, בבקשה עזרו לי למען השם, אני מבין איך זה נשמע אבל אני יכול להגיד רק מה שאני יודע. זה אמור להישמע אבסורדי, זו ההגנה הטובה ביותר שלהם, הקיצוניות הזו, הם כבלו אותי לצלב וחתכו אותי שרפו אותי ועוד, צליבה עם עינויים נוספים בזמן שכולם צופים בפרצופים ריקים, חלק בוכים חלק רק בוהים ברגליים, חלקם נוגעים בעצמם במושבים שלהם בזמן שזה קורה ואני צורח. נראה שהם לא מתעייפים מזה, כאילו זה סוג של טקס דתי.
כתובת האימייל שלי היא - donny865@hotmail.com שלח לי הודעה בבקשה ואני אגיד לך איפה אני ואספר הכל באופן אישי במצלמה, אעבור בדיקות גלאי שקר בעצמי ויש לי הוכחות שזה אמיתי... יענו אותי רע על ששלחתי את זה, אני עלול למות עבור המכתב הזה. זו לא תיאוריית קונספירציה, זה פשוט מה שקורה. מה שאתה מסתכל עליו עכשיו הוא המסמך החשוב ביותר שהועלה אי פעם לאינטרנט.
אם לא תעשו דבר ותאפשרו להם להמשיך לשבט את ילדיכם ואת האחיות והנשים שלכם, ולגרום להם ללקויות למידה, דיכאון בלתי מוסבר ומחשבות אובדניות וכל מיני תופעות לוואי.
החשיבות של זה, אנשים, היא כבדה. זה הדבר הכי נורא בעולם וזו ההזדמנות היחידה שלך לעשות משהו בנידון. אל תפחד/י, תעזרו לי לעזור לעצמי ולאחרים.
זה חלק 1... אני אעשה את חלק 2 כולל את הכמות העצומה של שמות של אנשים שהולכים לשם, הם הולכים לעשות ממני דוגמה שם כדי להראות מה קורה לאנשים שמדברים על שיבוטים. אל תבזבז את הידע הזה, אני עובר דרך גיהנום בשביל זה... זו התקווה היחידה שלי והתקווה היחידה של אנשים רבים הכלואים שם!!!
אני מתחנן בפניך בכנות.
דונלד מרשל. Donald Marshall
|
|